Complexe lassamenstellingen

In zowel grote als kleine series lassen wij plaatwerk tot een samenstelling. Van eenvoudig tot complexe samenstellingen is wat wij dagelijks doen.

Handmatig lassen, robotlassen en puntlassen van zowelstaal, RVS als Aluminium. 

 Lassamenstelling-1.jpg Lassamenstelling-3.jpg

Aan een tank, welke op het chassis van een vrachtwagen staat, bouwen wij alle benodigde onderdelen tot een geheel. Maar ook een hulpchassis met de daarbij behorende onderdelen kunnen wij maken.

Tank-appendagebouw-2.jpg Tank-appendagebouw-1.jpg

Wij maken rondbocht transporteurs. Alles in eigenhuis van plaatwerk tot montage en verpakken en steeds klantspecifiek.

Intern-transport-1.jpg Intern-transport-2.jpg

Ook het dunnere plaatwerk is bij ons in goede handen. Niet alleen het laseren / ponsen en kanten maar ook dun plaatwerk samenstellen.

Dun-plaatwerk-1.jpg Dun-plaatwerk-3.jpg

Voor winkels maken wij rekken en houders zodat zij hun producten kunnen laten zien.

Interieurbouw-3.jpg Interieurbouw-4.jpg

Bij de inrichting openbare ruimte kunt u denken aan kunstvoorwerpen en buitenmeubilair, boombakken, bloembakken, banken, fietsenstandaard en afvalbakken om het straatbeeld te verfraaien. Maar ook frames voor reclameborden aan lantaarnpalen komen bij ons vandaan. Veel gebruikte materialen in deze branche zijn CorTen A (weerbestendig staal), RVS, thermisch verzinkte materialen en aluminium.

Megabloempot-250x188.jpg Wereldbol-HIA-250x188.jpg

Sinds januari 2017 is VDL RPI Metaal ook gecertificeerd voor NEN-EN 1090-2 tot en met EXC3. Certificering voor EN 1090 is een vervolg op onze certificering voor ISO 3834-2. Dit stelt ons in staat om staalconstructies te produceren onder EN 1090-2 van EXC1 tot en met EXC3.

Snelkoppeling  naar het certificaat.

De methode van verklaren is 3a. Dit houd in dat onze klant het ontwerp maakt en berekent en dat wij conform de onderdeelspecificaties (werktekeningen) de constructie produceren. Een eventuele corrosiebescherming kunnen wij ook laten verzorgen.

Constructies uit roestvast staal en aluminium kunnen wij vooralsnog niet leveren onder EN 1090.

Mocht u vragen hebben of wij wat voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag.