Specialisaties

Bij VDL RPI Metaal zijn wij in de loop der jaren gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden. Wij leggen u graag alle specialisaties uit met de nodige informatie. Als u bij het kopje werkzaamheden kijkt krijgt u een drop-down menu waarbij u de keuze kan maken over de specialisaties waar u meer over te weten wilt komen.

De overige specialisaties ziet u hier onder.

Wij maken rondbocht transporteurs. Alles in eigenhuis van plaatwerk tot montage en verpakken en steeds klantspecifiek.

Itransporteur transporteurs

Ook het dunnere plaatwerk is bij ons in goede handen. Niet alleen het laseren / ponsen en kanten maar ook dun plaatwerk samenstellen.

Dun-plaatwerk rotterdam Dun-plaatwerk

Bij de inrichting openbare ruimte kunt u denken aan kunstvoorwerpen en buitenmeubilair, boombakken, bloembakken, banken, EV laadpalen en afvalbakken om het straatbeeld te verfraaien. Maar ook frames voor reclameborden aan lantaarnpalen komen bij ons vandaan. Veel gebruikte materialen in deze branche zijn CorTen A (weerbestendig staal), RVS, thermisch verzinkte materialen en aluminium.

kunstvoorwerpen rotterdam kunstvoorwerpen laten maken

Sinds januari 2017 is VDL RPI Metaal ook gecertificeerd voor NEN-EN 1090-2 tot en met EXC3. Certificering voor EN 1090 is een vervolg op onze certificering voor ISO 3834-2. Dit stelt ons in staat om staalconstructies te produceren onder EN 1090-2 van EXC1 tot en met EXC3.

Snelkoppeling  naar het certificaat.

De methode van verklaren is 3a. Dit houd in dat onze klant het ontwerp maakt en berekent en dat wij conform de onderdeelspecificaties (werktekeningen) de constructie produceren. Een eventuele corrosiebescherming kunnen wij ook laten verzorgen.

Constructies uit roestvast staal en aluminium kunnen wij vooralsnog niet leveren onder EN 1090.

Mocht u vragen hebben of wij wat voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag.