Werkzaamheden

Bij VDL RPI Metaal voeren wij verschillende werkzaamheden uit. Wij leggen u graag alle werkzaamheden uit met de nodige informatie. Als u bij het kopje werkzaamheden kijkt krijgt u een drop-down menu waarbij u de keuze kan maken over de werkzaamheden waar u meer over te weten wilt komen. Wij zijn gespecialiseerd in licht constructiewerk.

De overige werkzaamheden ziet u hier onder.

Voor de overige werkzaamheden zijn we in het bezit van vele andere machines. Zo hebben wij twee walsen staan om materiaal in de gewenste radius te buigen en een Pemserter om bevestigingsmiddelen in materiaal te drukken. Tevens is ons machinepark uitgerust met uithoekmachines en excenterpersen om vormen uit materiaal te drukken en hebben we apparatuur om te boren en te tappen.

-Walsen 
-Uithoeken 
-Persen 
-Boren en tappen 
-Aanbrengen van persmoeren en studs

Om te waarborgen dat de kwaliteit van uw producten goed is hebben wij een kwaliteitsdienst. Deze controleert tijdens productie of de producten conform specificaties gemaakt worden (eerste product controle) maar ook na voltooiing van de productieserie. Meten is weten, daarom beschikken wij onder andere over een digitale meettafel om bijvoorbeeld frames na te meten. Daarnaast beschikken wij ook over 2 lascoördinators die IWT gekwalificeert zijn.

Indien fouten gemaakt worden maakt de kwaliteitsdienst een afkeurrapport. Deze rapporten worden gebruikt om inzichtelijk te maken wat de oorzaak is en hoe fouten in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Uiteraard zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd voor ISO 3834-2 en EN 1090-2 tot en met EXC3.

Het maken van componenten is ons vak, maar als u deze samengesteld wilt hebben (eventueel met toegeleverde onderdelen) doen wij dat ook graag. Wij hebben de mensen en apparatuur om op locatie producten te plaatsen. Hierbij kunt u denken aan een brievenbus of een kunstobject.

Indien wij iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

Standaard leveren wij onze producten af fabriek. Ook de bezorging van de producten behoort tot onze mogelijkheden. Wij zijn in het bezit van een eigen vrachtwagen die de producten bij u of de door u opgegeven locatie kan leveren. Ook werken wij samen met verschillende transporteurs om onze producten te vervoeren. Dagelijks verzenden wij producten naar het binnen- en buitenland.

Tevens is het mogelijk om producten op afroep te laten produceren. Wij slaan de producten op totdat u ze nodig heeft. U laat weten wanneer u de voorraadorders wilt hebben en wij sturen ze naar u toe.